Nasumično

Monster – Epizoda 74

TV Sub Datum Izlaska September 5, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Monster
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Monster – Epizoda 74, Watch Monster – Epizoda 74, don't forget to click on the like and share button. Anime Monster always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Neko vreme nakon događaja u Ruhenheimu, Karl obaveštava Schuvalda da je dr Tenma oslobođena svih optužbi i da sada radi za Lekare bez granica. Eva Heinemann obaveštava dr. Reichvein-a da sada radi kao dizajner enterijera i prevladala je svoj bes zbog Tenme i tuge zbog Martina i daje mu beležku isečaka o dr Tenmi. Suk, Vardemann i Lunge odaju počast na Grimerovom grobu, gde im Lunge kaže da je sada profesor na policijskoj akademiji i ostavlja hladno pivo na grobu. Otto Heckel daje Dieteru za Tenmu informacije o tome gde se nalazi majka blizanaca. Doktor Tenma je poseti u južnoj Francuskoj i ona mu kaže da je volela oca svojih blizanaca i poželela da se osveti onima koji su ga ubili preko njene dece. Takođe se priseća kako deca nisu želela da ih majka napusti i kaže Tenmi njihova prava imena. U Hajdelbergu Nina završava univerzitet. Doktor Tenma kasnije posećuje očigledno komatoznog Johana i halucinira Johana pitajući se da li je njegova majka izabrala Ninu za eksperiment kako bi ga zaštitila ili ga je zamenila sa njegovom sestrom. Dok Tenma napušta policijsku bolnicu, Johanov krevet je prikazan prazan sa otvorenim prozorom.

Monster

モンスター
Ocena 8.73
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2004 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 74
Doktor Kenzou Tenma, elitni neurohirurg koji je nedavno veren za ćerku direktora bolnice, na dobrom je putu da se popne u bolničku hijerarhiju. To je dok jedne noći naizgled mali događaj zauvek ne promeni život dr. Tenme. Dok se priprema za operaciju na nekome, nazvao ga je direktor bolnice rekavši mu da prebaci pacijente i umesto toga izvede spasonosnu operaciju mozga na poznatom izvođaču. Njegovi kolege lekari, verenica i direktor bolnice pozdravljaju njegovo postignuće; ali zbog promene, siromašni imigrantski radnik je mrtav, zbog čega je dr Tenma imala grižu savesti. Dakle, kada se dogodi slična situacija, dr Tenma se zaleže i odluči da operiše dečaka Johana Lieberta umesto gradonačelnika grada. Na nesreću, ovaj izbor dovodi do ozbiljnih posljedica za dr. Tenmu - gubitak društvenog statusa kao jednog od njih. Međutim, misterioznom smrću direktora i još dvojice lekara, položaj dr Tenme je vraćen. Bez dokaza koji bi ga osudili, pušten je na slobodu i dalje zauzima mesto direktora bolnice. Devet godina kasnije, kada dr. Tenma spašava život zločinca, njegova prošlost se vraća da ga proganja - još jednom se suoči sa monstrumom kojeg je operisao. Sada mora da krene u potragu za popravakom za pustoš koji je širio onaj koga je spasio.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat