Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Monster – Epizoda 72

TV Sub Datum Izlaska September 5, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Monster
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Monster – Epizoda 72, Watch Monster – Epizoda 72, don't forget to click on the like and share button. Anime Monster always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Lunge pronalazi Roberta u hotelu Bergbach, ali je upucan. Dok Henichs i Vim tuguju za Grimmerovom smrću, Tenma čita pismo koje je napisao Bonaparta. Bonaparta priznaje da se zaljubio u majku blizanaca i da se promenio u srcu, pa je u vili ubio sve koji su znali za eksperiment. Tenma i Bonaparta hodaju prema hotelu Bergbach, a Bonaparta kaže da je posetio Liebertove u noći njihovih ubistava da vidi decu i da je bio svestan šta se kasnije dogodilo. Bonaparta priznaje da je stvorio čudovište, a Tenma priznaje da ga je vratio u život. U hotelu Bergbach Lunge i Roberto su se upucali, a Roberto se podsmeva Lungeu zbog njegovog neuspelog porodičnog života. Kaže da Johan želi da Tenma bude poslednja koja je ostala živa da vidi šta je Johan video. Lunge uspeva da pobedi Roberta i zahteva da zna gde je Johan. U međuvremenu, Nina i dr. Gillen stižu u hotel Versteck gde je Vim prepoznaje sa Bonapartinih slika. Ona i dr Gillen odlaze u kuću sa crtežima blizanaca koji pokreću sećanja na trovanje vile Crvena ruža i njena majka koja govori blizancima da beže.

Monster

モンスター
Ocena 8.73
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2004 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 74
Doktor Kenzou Tenma, elitni neurohirurg koji je nedavno veren za ćerku direktora bolnice, na dobrom je putu da se popne u bolničku hijerarhiju. To je dok jedne noći naizgled mali događaj zauvek ne promeni život dr. Tenme. Dok se priprema za operaciju na nekome, nazvao ga je direktor bolnice rekavši mu da prebaci pacijente i umesto toga izvede spasonosnu operaciju mozga na poznatom izvođaču. Njegovi kolege lekari, verenica i direktor bolnice pozdravljaju njegovo postignuće; ali zbog promene, siromašni imigrantski radnik je mrtav, zbog čega je dr Tenma imala grižu savesti. Dakle, kada se dogodi slična situacija, dr Tenma se zaleže i odluči da operiše dečaka Johana Lieberta umesto gradonačelnika grada. Na nesreću, ovaj izbor dovodi do ozbiljnih posljedica za dr. Tenmu - gubitak društvenog statusa kao jednog od njih. Međutim, misterioznom smrću direktora i još dvojice lekara, položaj dr Tenme je vraćen. Bez dokaza koji bi ga osudili, pušten je na slobodu i dalje zauzima mesto direktora bolnice. Devet godina kasnije, kada dr. Tenma spašava život zločinca, njegova prošlost se vraća da ga proganja - još jednom se suoči sa monstrumom kojeg je operisao. Sada mora da krene u potragu za popravakom za pustoš koji je širio onaj koga je spasio.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !