Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Monster – Epizoda 54

TV Sub Datum Izlaska Septembar 5, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Monster
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Monster – Epizoda 54, Watch Monster – Epizoda 54, don't forget to click on the like and share button. Anime Monster always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Plan za bekstvo Gunthera Milcha gotovo polazi po zlu kada zatvorski kombi udari i zamalo ubije svog mlađeg brata Gustava. Međutim, Tenma uspeva da zgrabi pištolj i naredi čuvarima da ih puste. Vest o bekstvu emituje se dok Eva čeka da se sretne sa advokatom Alfredom Baulom u svom holu hotela, međutim čuje telefonski razgovor i prepoznaje Robertoov glas i shvata da je on juri. Uz put, Tenma primorava Gunthera da Gustava odvede u Eislerovu memorijalnu bolnicu, a zatim se on i Gunther razilaze. Nakon što Eva pobegne u svoju hotelsku sobu, na vrata se zakuca, na što ona oklevajući odgovara.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga