Nasumično

Monster – Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska September 5, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Monster
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Monster – Epizoda 1, Watch Monster – Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime Monster always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Doktor Kenzo Tenma, šef neurohirurga u memorijalnoj bolnici Eisler u Dizeldorfu, sprovodi uspešnu neurohirurgiju na poznatom operskom pevaču, ali direktor bolnice Udo Heinmann preuzima zasluge tokom konferencije za štampu. Kasnije je dr. Tenma tužan kada otkrije da je operacija turskog građevinskog radnika dobila niži prioritet i da je potom umro tamo gde ga je njegova udovica krivila što ga nije operisao. Kada je bio sa ćerkom režisera Heinemanna Evom, on je izjavio da je turski građevinski radnik umro jer je dr Becker predugo lečio. Ona komentariše da su svi ljudi jednaki. Nekoliko dana kasnije, pozvana je dr. Tenma da ukloni metak iz glave Johana (koji kasnije postaje glavni zlikovac priče), sina gospodina i gospođe Liebert, koji su ubijeni u njihovoj kući. Njegova sestra blizanka Anna takođe je primljena, očigledno u stanju teškog šoka sa posttraumatskom amnezijom, mrmljajući reči “ubij ga”. Kada je dr. Tenma spreman da započne operaciju, pozvao ga je šef hirurgije dr. Oppenheim po telefonskim uputstvima direktora Heinemanna da započne operaciju gradonačelnika Roedeckera, potencijalno velikog donatora. Kada Tenma izjavi Heinemannu da je jedini koji može operisati Johanna i da dr Boier rukuje gradonačelnikom, Heinemann savetuje Tenmu da obavi posao jer će gradonačelnik Roedecker narednog meseca pregledati Eislerovu memorijalnu bolnicu. Zbog svoje svesti, Tenma je morao da ide protiv Heinemannovog naređenja.

Monster

モンスター
Ocena 8.73
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2004 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 74
Doktor Kenzou Tenma, elitni neurohirurg koji je nedavno veren za ćerku direktora bolnice, na dobrom je putu da se popne u bolničku hijerarhiju. To je dok jedne noći naizgled mali događaj zauvek ne promeni život dr. Tenme. Dok se priprema za operaciju na nekome, nazvao ga je direktor bolnice rekavši mu da prebaci pacijente i umesto toga izvede spasonosnu operaciju mozga na poznatom izvođaču. Njegovi kolege lekari, verenica i direktor bolnice pozdravljaju njegovo postignuće; ali zbog promene, siromašni imigrantski radnik je mrtav, zbog čega je dr Tenma imala grižu savesti. Dakle, kada se dogodi slična situacija, dr Tenma se zaleže i odluči da operiše dečaka Johana Lieberta umesto gradonačelnika grada. Na nesreću, ovaj izbor dovodi do ozbiljnih posljedica za dr. Tenmu - gubitak društvenog statusa kao jednog od njih. Međutim, misterioznom smrću direktora i još dvojice lekara, položaj dr Tenme je vraćen. Bez dokaza koji bi ga osudili, pušten je na slobodu i dalje zauzima mesto direktora bolnice. Devet godina kasnije, kada dr. Tenma spašava život zločinca, njegova prošlost se vraća da ga proganja - još jednom se suoči sa monstrumom kojeg je operisao. Sada mora da krene u potragu za popravakom za pustoš koji je širio onaj koga je spasio.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat