Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Monster – Epizoda 21

TV Sub Datum Izlaska Septembar 5, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Monster
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Monster – Epizoda 21, Watch Monster – Epizoda 21, don't forget to click on the like and share button. Anime Monster always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

U Nici je bivši detektiv Muller, koji je sa Mesnerom ubio Ninine hranitelje, tek je oženjen i uživa u dobrom životu. Angažira privatnog detektiva da istraži boravište Tenme, Nine i Mesnera, ali kada detektiv stigne u njega puca Mullerov telohranitelj Roberto, koji radi za Johana. Muller shvata da je navikao da namami Ninu u zamku, a Roberto uzima Ninu, obećavajući da će je odvesti do Johana. Međutim, Roberto planira da ubije Ninu i ostavlja je kod svojih potčinjenih. Međutim, ali Muller iznenada dolazi i spasava je, mada je pritom upucan.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga