Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Monster – Epizoda 26

TV Sub Datum Izlaska Septembar 5, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Monster
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Monster – Epizoda 26, Watch Monster – Epizoda 26, don't forget to click on the like and share button. Anime Monster always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Schuvald unajmljuje privatno istražitelje po imenu Richard Braun da utvrdi istinu o Farrenovom samoubistvu. Tokom razgovora sa svojim psihoterapeutom dr. Juliusom Reichveinom, Braun potvrđuje da nešto nije u redu sa smrću. U međuvremenu, Johan nudi da pomogne Karlu da se pomiri sa davno izgubljenim ocem, za kojeg veruje da je Schuvald. Kada Karl i Lotte odvedu Schuvalda u posetu jezeru koje je danas gradilište, Johan dolazi i slika verbalnu sliku koja Schuvalda uverava da stoji na ivicama prelepog jezera.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga