Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Monster – Epizoda 20

TV Sub Datum Izlaska Septembar 5, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Monster
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Monster – Epizoda 20, Watch Monster – Epizoda 20, don't forget to click on the like and share button. Anime Monster always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Tenma i Dieter voze se sa starijim parom na putu za Freiham. Tenma se pita da li par planira da ga preda kad shvati da je suprug sumnjiv bivši policajac. Nekada je mislio da po njihovom izgledu može da prepozna kriminalca, ali shvatio je da to nije moguće nakon što je njegov sin počinio ubistvo. Suprug potvrđuje da je Tenma traženi zločinac, međutim veruje da je Tenma nevina.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga