Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Monster – Epizoda 71

TV Sub Datum Izlaska September 5, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Monster
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Monster – Epizoda 71, Watch Monster – Epizoda 71, don't forget to click on the like and share button. Anime Monster always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Grimmer veže stariji par dok se pripremaju za odbijanje bilo kakvih napada. Tenma nailazi na Lungea koji se nevoljko izvinjava zbog svojih prethodnih optužbi na račun doktora. Traži od Tenme da konobaricu Else odvede u hotel Versteck nakon što je pobegla od Roberta. Dok Nina i dr. Gillen žure prema Ruhenheimu, Luge započinje napad u hotelu Bergbach. Vraćajući se u hotel Versteck, oni su pod snažnom pucnjavom, Heniši su ranjeni, a stariji par ubijen. Grimmer izlazi na ulice kako bi urazumio nepoznate napadače, međutim Else je ubijen u trenutku kada je ona došla do njega, a i on je upucan. Grimmerov gnev ga obuzima i on juriša u zgradu naoružanih. U međuvremenu, Nina i dr. Gillen stižu stazom koja vodi do Ruhenheim-a i sreću preživele za koje dr. Gillen kaže da pozovu vlasti dok Nina trči u grad. Grimmer je u stanju da ubije četvoricu napadača pre nego što Tenma stigne i kaže Tenmi da je iskoristio sopstveni bes, umesto da je postao Veličanstveni Štajner da pobedi svoje napadače. Pre nego što podlegne smrtnim povredama, Grimmer daje Tenmi pismo inspektora Lungea pronađenog u vili Crvene ruže i on konačno doživljava osećanje tuge. Vim i Bonaparta stižu i oplakuju Grimmerovu smrt.

Monster

モンスター
Ocena 8.73
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2004 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 74
Doktor Kenzou Tenma, elitni neurohirurg koji je nedavno veren za ćerku direktora bolnice, na dobrom je putu da se popne u bolničku hijerarhiju. To je dok jedne noći naizgled mali događaj zauvek ne promeni život dr. Tenme. Dok se priprema za operaciju na nekome, nazvao ga je direktor bolnice rekavši mu da prebaci pacijente i umesto toga izvede spasonosnu operaciju mozga na poznatom izvođaču. Njegovi kolege lekari, verenica i direktor bolnice pozdravljaju njegovo postignuće; ali zbog promene, siromašni imigrantski radnik je mrtav, zbog čega je dr Tenma imala grižu savesti. Dakle, kada se dogodi slična situacija, dr Tenma se zaleže i odluči da operiše dečaka Johana Lieberta umesto gradonačelnika grada. Na nesreću, ovaj izbor dovodi do ozbiljnih posljedica za dr. Tenmu - gubitak društvenog statusa kao jednog od njih. Međutim, misterioznom smrću direktora i još dvojice lekara, položaj dr Tenme je vraćen. Bez dokaza koji bi ga osudili, pušten je na slobodu i dalje zauzima mesto direktora bolnice. Devet godina kasnije, kada dr. Tenma spašava život zločinca, njegova prošlost se vraća da ga proganja - još jednom se suoči sa monstrumom kojeg je operisao. Sada mora da krene u potragu za popravakom za pustoš koji je širio onaj koga je spasio.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !