Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Monster – Epizoda 59

TV Sub Datum Izlaska Septembar 5, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Monster
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Monster – Epizoda 59, Watch Monster – Epizoda 59, don't forget to click on the like and share button. Anime Monster always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Martin se priseća kako je prvi put sreo dr Tenmu dok je čuvao Evu Heinemann. Prisjeća se kako je Eva istakla Johana na zabavi koju je Capek potom predstavio mladiću po imenu Kristoff Sievernich. Kasnije je Capek naredio da se Eva ubije pošto je njen posao završen, ali Martin je umesto toga odlučio da je zaštiti. Sledećoj zabavi prisustvovao je sam, a Kristoffa je odvezao do hotela, a Kristoff ga je očekivao. Kristoff je potom detaljno opisao Martinov dosadašnji život i pogodio živac kada je predložio da žene u Martinovom životu obično odaberu smrt. Martin je tada otišao baš kad je Johan stigao u stan.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga