Nasumično

Monster – Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska September 5, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Monster
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Monster – Epizoda 4, Watch Monster – Epizoda 4, don't forget to click on the like and share button. Anime Monster always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Inspektor Lunge ispituje Junkersa o njegovoj umešanosti u ubistva i on postaje histeričan kada Lunge pita ko ga je unajmio. Doktor Tenma ubeđuje Junkersa da prevaziđe strah i prizna svoju umešanost, međutim, te noći Junkers pronalazi svog policajca mrtvog i on beži. Ubrzo nakon toga, dr Tenma takođe pronalazi mrtvog čuvara, otrovanog bombonima na isti način kao i službenici bolnice od pre devet godina. Prati Junkersa na obližnje gradilište i pronalazi ga sa Johanom Liebertom, čiji je život dr Tenma spasio. Junkers objašnjava da je Johan unajmio njega i njegove saradnike, koje je od tada ubio, i priprema se za pogubljenje Junkersa. Johan otkriva da njegovo pravo ime nije Liebert i priznaje da je upravo on otrovao službenike bolnice i policajca. Johan, mirno pogubi Junkersa i ode, ostavljajući doktora Tenmu izbezumljenog zbog Johanovog nedostatka poštovanja prema ljudskom životu. Kasnije, dr Tenma objašnjava sve inspektoru Lungeu koji smatra sumnjivim učešće dr Tenme u ovim događajima.

Monster

モンスター
Ocena 8.73
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2004 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 74
Doktor Kenzou Tenma, elitni neurohirurg koji je nedavno veren za ćerku direktora bolnice, na dobrom je putu da se popne u bolničku hijerarhiju. To je dok jedne noći naizgled mali događaj zauvek ne promeni život dr. Tenme. Dok se priprema za operaciju na nekome, nazvao ga je direktor bolnice rekavši mu da prebaci pacijente i umesto toga izvede spasonosnu operaciju mozga na poznatom izvođaču. Njegovi kolege lekari, verenica i direktor bolnice pozdravljaju njegovo postignuće; ali zbog promene, siromašni imigrantski radnik je mrtav, zbog čega je dr Tenma imala grižu savesti. Dakle, kada se dogodi slična situacija, dr Tenma se zaleže i odluči da operiše dečaka Johana Lieberta umesto gradonačelnika grada. Na nesreću, ovaj izbor dovodi do ozbiljnih posljedica za dr. Tenmu - gubitak društvenog statusa kao jednog od njih. Međutim, misterioznom smrću direktora i još dvojice lekara, položaj dr Tenme je vraćen. Bez dokaza koji bi ga osudili, pušten je na slobodu i dalje zauzima mesto direktora bolnice. Devet godina kasnije, kada dr. Tenma spašava život zločinca, njegova prošlost se vraća da ga proganja - još jednom se suoči sa monstrumom kojeg je operisao. Sada mora da krene u potragu za popravakom za pustoš koji je širio onaj koga je spasio.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat