Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Monster – Epizoda 45

TV Sub Datum Izlaska Septembar 5, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Monster
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Monster – Epizoda 45, Watch Monster – Epizoda 45, don't forget to click on the like and share button. Anime Monster always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Nepela, novi praški komesar policije sumnja da bi Suk mogao biti umešan u smrt Hamrlika i dvojice korumpiranih policajaca i dodeljuje detektivima Novaku i Zandi da ga prate. Suk upoznaje Grimera i oni preuzimaju sef koji sadrži istraživačke dokumente i kasetu koja sadrži intervju drogiranog Johana u kojem opisuje da sadrži čudovište. Dok pretražuju Sukov stan, detektiva Novaka i detektiva Zandu ubija Johan koji se maskira kao Anna.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga