Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Monster – Epizoda 37

TV Sub Datum Izlaska Septembar 5, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Monster
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Monster – Epizoda 37, Watch Monster – Epizoda 37, don't forget to click on the like and share button. Anime Monster always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Nina čita slikovnicu „Bezimeno čudovište“, koja pokreće neka sećanja i Nina kaže Lotte da joj je Johan brat. Nina tada odlučuje da se suoči sa Johanom na ceremoniji darivanja knjiga. Tokom ceremonije, Tenma nije u stanju da ubije Johana i dok on odlaže, Roberto ga razoružava, ali pre nego što Roberto uspe da ubije Schuvalda, požar koji je podmetnuo jedan od Johanovih saučesnika zahvaća biblioteku, stvarajući histeriju i strah. Tenma uspeva da zgrabi pištolj i uperi ga u Roberta i začuje se pucanj.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga