Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Monster – Epizoda 46

TV Sub Datum Izlaska Septembar 5, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Monster
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Monster – Epizoda 46, Watch Monster – Epizoda 46, don't forget to click on the like and share button. Anime Monster always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Tenma za otrovne bombone saznaje za ubistvo komesara Hamrlika i dvojice korumpiranih policajaca i nastoji da pronađe Suka, koji je majci dao kasetu. Tenma poseti Sukovu majku u bolnici, ali ima demenciju i slabo pamćenje. Suk i Grimmer se kriju u napuštenoj zgradi, ali su napadnuti i Suk je teško ranjen. Grimmer je besan i premlaćuje svoje napadače besmisleno. Tenma dolazi na lice mesta i leči Suka i ostale povređene muškarce. Grimmer otkriva da je bio u 511 Kinderheimu i objašnjava poreklo alter-ega, „Veličanstvenog Štajnera“, slabića koji se pretvara u besnog mišićavog junaka kada mu se preti, ali se ne seća događaja posle toga.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga