Nasumično

Kanojo, Okarishimasu – Sezona 2 Epizoda 10

TV Sub Datum Izlaska Novembar 30, 2022 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Rent a Girlfriend

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Kanojo, Okarishimasu – Sezona 2 Epizoda 10, gledajte Kanojo, Okarishimasu – Sezona 2 Epizoda 10. Rent a Girlfriend Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Rent a Girlfriend

彼女, お借りします
Ocena 7.24
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 36

Kazuia Kinoshita je dvadesetogodišnja studentica koledža koja ima divnu devojku: bistru i sunčanu Mami Nanami. Ali odjednom, nema. Bez upozorenja, Mami raskida s njim, ostavljajući ga potpuno slomljenog srca i usamljenog. U želji da ublaži bol, unajmljuje devojku za iznajmljivanje putem mrežne aplikacije. Njegov partner je Chizuru Mizuhara, koja svojom neusporedivom lepotom i slatkim držanjem uspeva da zadobije Kazuiinu naklonost.

Ali nakon čitanja sličnih iskustava koje su drugi kupci imali sa Chizuruom, Kazuia veruje da su njen topli osmeh i brižna ličnost bili samo gluma koja se poigrala njegovim srcem i ocenjuje je loše. Ogorčena, Chizuru ga oštro kritikuje zbog njegovog besramnog licemerja, otkrivajući joj istinsku sposobnost i raspoloženje. Ova jednostrana razmena je prekinuta, međutim, kada Kazuja sazna da je njegova baka pala.

Pojurili su prema bolnici i zatekli Kazuiinu baku koja je već u dobrom stanju. Zbunjena prisustvom Chizurua, pita ko bi mogla biti ova devojka. Pod impulsom, Kazuia odmah izjavljuje da su ljubavnici, primoravajući Chizuru da igra ulogu. Ali dok je Kazuia ipak prekinuo vezu sa prethodnom vezom sa Mami, koliko dugo ovaj teški klijent i nevoljna devojka za iznajmljivanje mogu nastaviti da se ponašaju?

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano