Nasumično

Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska Septembar 25, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Rent a Girlfriend

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 7, Watch Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 7, don't forget to click on the like and share button. Anime Rent a Girlfriend always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Posle sukoba, Kazuja nastavlja da prati Ruku. Baš kad se sprema da se spusti niz stepenice, Kazuja je zgrabi kako bi slomio pad. Kada moli Ruku da ništa ne kaže, ona otkriva da je i ona devojka za iznajmljivanje. Kazuia to kasnije kaže Chizuruu, na svoju nezadovoljstvo. U kampusu se pojavljuje Ruka dok Kazuja čeka Kuribajašija. Dok se kriju, Ruka proverava telefon. Jednom kad ih primeti Kuribajaši, Ruka otkriva istinu o njihovoj vezi, na veliku nesreću Kuribajašija.

Kada Kazuia kaže Chizuru-u šta se dogodilo, pojavljuje se Ruka. Obećava da neće ništa reći sve dok izlaze. Zatim otkriva da joj se sviđa. Konfliktni Kazuia natera Chizuru-a da odvrati Ruku kako bi mogao da ode da kaže Kuribajašiju istinu o situaciji. Kad ga Ruka sustigne, postaje malodušna. Čizuru zatim kaže Kazuji da izađe sa Rukom. Otkriva se da Ruka ima nizak puls i Kazuia je prva osoba koja ga je povisila. Kazuja pristaje da izađe sa Rukom na probni period.

 

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano