Nasumično

Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska Septembar 25, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Rent a Girlfriend

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 1, Watch Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime Rent a Girlfriend always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Kazuia Kinoshita je student koledža kojeg je njegova devojka napustila nakon mesec dana zabavljanja. Da bi izlečio depresiju, unajmljuje devojku po imenu Chizuru Mizuhara, ali je nezadovoljan koliko se neautentično ponaša. Njihov drugi sastanak sastoji se od toga da je on proziva, što dovodi do toga da otkriva svoje prave boje.

Kazuja je tada pozvan u bolnicu zbog bake koja je još jednom hospitalizovana, a Kazujina porodica je šokirana kada vidi njegovu novu “devojku” prilikom posete. Kada Kazuiina baka odluči da ode da kaže ostalim starijim ženama, Chizuru se uspaniči jer je jedna od njih i njena baka. Po izlasku iz bolnice, Kazuia je spreman da nastavi sa ljubavnim životom, ali to se zaustavlja nakratko kada on i Chizuru saznaju da pohađaju isti fakultet.

 

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano