Nasumično

Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska Septembar 25, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Rent a Girlfriend

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 4, Watch Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 4, don't forget to click on the like and share button. Anime Rent a Girlfriend always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Dok se Mami ljubi sa Kazujom, seća se kada su se prvi put sreli. Kada se vrate u grupu, Kazuju poziva baka koja ga obaveštava da će biti otpuštena iz bolnice. Nakon preuzimanja poziva, Kazuia najavljuje da će on i Chizuru raskinuti, što dovodi do borbe između njega i Kibea. Kibe tada proziva Mami zbog svog ponašanja. Posle toga, Chizuru kaže Kazuii da nije učinio ništa loše.

Kasnije Kibe sustiže Chizurua i vode razgovor o Kazuii. Kaže joj da Kazuju poznaje od malih nogu i uprkos njegovim manama, Kazuja je u duši dobar momak. Zatim joj daje par trajektnih karata koje je kupio. Na trajektu, Kazuia prima poziv od Mami. Dok on telefonira, delirični Chizuru pada preko palube. Nakon što čuje šta se dogodilo od ostalih putnika, Kazuja odmah kreće za njom.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano