Nasumično

Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska Septembar 25, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Rent a Girlfriend

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 11, Watch Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 11, don't forget to click on the like and share button. Anime Rent a Girlfriend always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Sumi se predstavlja objašnjavajući svoju dnevnu rutinu. Na stanici Kazuja sreće Sumija. Dok šetaju, Mami ih spazi. Kazuja se sam uveri koliko je Sumi zaista stidljiv. Kada ga pita zašto je devojka za iznajmljivanje, ona koristi ručne znakove kako bi otkrila svoj odgovor. Sumi se zahvaljuje Kazuii nakon što je zaustavio da je ne uznemirava. Tada se otkriva da ih je Mami gledala.

Kad se Kazuja vrati iz kupatila, vidi da Mami sedi za njihovim stolom. Dok su sami, Mami mu kaže da je više ženski muškarac nego što je mislila. Kad se datum završi, Kazuja hvali Sumija. U svojoj kući ljubomorna Mami saznaje da je Sumi devojka za iznajmljivanje. Nešto kasnije, Kazuia se druži sa svojim prijateljima kada spazi Chizuru. Te noći Kazuia i Chizuru vode razgovor na balkonu gde mu se zahvaljuje na pomoći Sumiju. Zatim otkriva da je dobila ulogu u predstavi. Sutradan, Chizuru čeka svog klijenta kada se Mami pojavi.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano