Nasumično

Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska Septembar 25, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Rent a Girlfriend

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 2, gledajte Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 2. Rent a Girlfriend Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Chizuru beži nakon što se ona i Kazuia susretnu. Kad se obala razbistri, ona mu kaže da ništa ne govori. Sledećeg jutra saznaju da žive susedno u svom stanu. Nakon što Kazuia dobije poziv od svoje bake da ga obaveštava da dolazi u posetu, on moli Chizuru da mu pomogne, ali ona odbija. Kad dođe Kazuiina baka, razočarana je što se Chizuru nije pojavio. Kada Čizuru čuje njihov razgovor, ona dolazi u Kazujin stan s kuvanim obrokom. Posle toga, Chizuru pristaje da bude Kazuiina „devojka“ na jedan sat svake srede. Nedelju dana kasnije, Kazuia se prvi put ponovo susreće sa Mami otkako su raskinuli. Kazuja zatim odlazi sa Čizuruom da upozna baku.

Nakon posete njoj, primećuju ga njegovi prijatelji. Kada im kaže da se zabavljaju, pozvani su na piće. Na sesiji Kazuia primećuje da je i Mami prisutna i nastavlja da ga vređa. Chizuru ljutito doziva Mami, ali Kazuia se zalaže za Mami. Kada se sesija završi, Kazuia ide sama kući, kada ga Mami pita da li želi da se uputi kod nje.

Rent a Girlfriend

彼女, お借りします
Ocena 7.24
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 36

Kazuia Kinoshita je dvadesetogodišnja studentica koledža koja ima divnu devojku: bistru i sunčanu Mami Nanami. Ali odjednom, nema. Bez upozorenja, Mami raskida s njim, ostavljajući ga potpuno slomljenog srca i usamljenog. U želji da ublaži bol, unajmljuje devojku za iznajmljivanje putem mrežne aplikacije. Njegov partner je Chizuru Mizuhara, koja svojom neusporedivom lepotom i slatkim držanjem uspeva da zadobije Kazuiinu naklonost.

Ali nakon čitanja sličnih iskustava koje su drugi kupci imali sa Chizuruom, Kazuia veruje da su njen topli osmeh i brižna ličnost bili samo gluma koja se poigrala njegovim srcem i ocenjuje je loše. Ogorčena, Chizuru ga oštro kritikuje zbog njegovog besramnog licemerja, otkrivajući joj istinsku sposobnost i raspoloženje. Ova jednostrana razmena je prekinuta, međutim, kada Kazuja sazna da je njegova baka pala.

Pojurili su prema bolnici i zatekli Kazuiinu baku koja je već u dobrom stanju. Zbunjena prisustvom Chizurua, pita ko bi mogla biti ova devojka. Pod impulsom, Kazuia odmah izjavljuje da su ljubavnici, primoravajući Chizuru da igra ulogu. Ali dok je Kazuia ipak prekinuo vezu sa prethodnom vezom sa Mami, koliko dugo ovaj teški klijent i nevoljna devojka za iznajmljivanje mogu nastaviti da se ponašaju?

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano