Nasumično

Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska Septembar 25, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Rent a Girlfriend

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 2, Watch Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Rent a Girlfriend always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Chizuru beži nakon što se ona i Kazuia susretnu. Kad se obala razbistri, ona mu kaže da ništa ne govori. Sledećeg jutra saznaju da žive susedno u svom stanu. Nakon što Kazuia dobije poziv od svoje bake da ga obaveštava da dolazi u posetu, on moli Chizuru da mu pomogne, ali ona odbija. Kad dođe Kazuiina baka, razočarana je što se Chizuru nije pojavio. Kada Čizuru čuje njihov razgovor, ona dolazi u Kazujin stan s kuvanim obrokom. Posle toga, Chizuru pristaje da bude Kazuiina „devojka“ na jedan sat svake srede. Nedelju dana kasnije, Kazuia se prvi put ponovo susreće sa Mami otkako su raskinuli. Kazuja zatim odlazi sa Čizuruom da upozna baku.

Nakon posete njoj, primećuju ga njegovi prijatelji. Kada im kaže da se zabavljaju, pozvani su na piće. Na sesiji Kazuia primećuje da je i Mami prisutna i nastavlja da ga vređa. Chizuru ljutito doziva Mami, ali Kazuia se zalaže za Mami. Kada se sesija završi, Kazuia ide sama kući, kada ga Mami pita da li želi da se uputi kod nje.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano