Nasumično

Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 10

TV Sub Datum Izlaska Septembar 25, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Rent a Girlfriend

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 10, Watch Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 10, don't forget to click on the like and share button. Anime Rent a Girlfriend always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

U karaoke baru Ruka kaže Kazuji koliko ozbiljno želi da mu bude devojka. Kibe se tada pojavio i rekao je Kazuii da se Kuribaiashi ponašao čudno, objavljujući stvari kao da se više nikada neće zaljubiti. Ruka ne razmišlja puno kad se Kazuja suoči s tim. Kasnije te noći, Kazuia traži Chizuru-a za uslugu. Nekoliko dana kasnije, osramoćeni Kuribajaši čeka na stanici kada se pojavi Čizuru. Otkriva da je devojka za iznajmljivanje, na veliku zbunjenost Kuribajašija. Kada se datum završi, Kuribajaši se zahvaljuje njoj i Kazuji što su ga razveselile.

Posle toga, Kazuja otkriva istinu Kuribajašiju. Kasnije, kada Kuribajaši pita Čizuru da li nikada ne bi pala na klijenta, ona se priseti kad ju je Kazuja zamolio da izađe sa Kuribajašijem kako bi ga razveselio, neodređeno odgovarajući. Na balkonu, Chizuru traži od Kazuie da joj pomogne unajmljujući stidljivu devojčicu kojoj je mentor po imenu Sumi Sakurasava. Zatim mu kaže da je tu za njega dok on ne zaboravi na Mami.

 

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano