Nasumično

Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska Septembar 25, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Rent a Girlfriend

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 6, Watch Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 6, don't forget to click on the like and share button. Anime Rent a Girlfriend always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Dok leže, Kazuia kaže Chizuru-u da, iako veruje da je problematičan klijent, želi da je nastavi iznajmljivati. Chizuru odgovara da je može iznajmiti još neko vreme. Nekoliko dana kasnije, Kazuja objavljuje prijateljima da se on i Čizuru još uvek zabavljaju. Nakon izlaska na spoj, Kazuia i Chizuru nailaze na Kuribajašija, koji tvrdi da ima devojku. Zatim odredi dvostruki spoj. Dok je sam, Kazuja naleti na devojku.

Sledeće subote, u teretani za slobodno penjanje, Kuribaiashi predstavlja svoju devojku po imenu Ruka Sarashina, istu devojku na koju je Kazuia ranije naletela. Kasnije Ruka poziva Čizuru na sprat. Dok su sami, Ruka pita Čizuru da li je devojka za iznajmljivanje. Kad Kuribajaši ode u kupatilo, Ruka zamoli Kazuju i Čizuru da se poljube. Čizuru se pretvara da ljubi Kazuju, ali Ruka nije uveren. Kazuja se onda pretvara da Čizuru mora da ode da poseti baku. Posle toga, Kazuja sledi Kuribajašija i Ruku. Kada Kuribaiashi ostavi Ruku, Kazuia je i dalje zabrinut da bi mogla otkriti istinu Kuribaiashiju, pa je on prati u stanici. Kada to učini, ona se suoči sa njim.

 

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano