Nasumično

Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 5

TV Sub Datum Izlaska Septembar 25, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Rent a Girlfriend

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 5, Watch Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 5, don't forget to click on the like and share button. Anime Rent a Girlfriend always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Iako je Kazuia u stanju da spasi Chizuru, on završava u lošem stanju nakon što se vrate na površinu. Iznenađeni Chizuru mu tada spašava život izvođenjem KPR. Kada se otpusti iz bolnice, prijatelji ga odvezu kući. U njihovom stanu, Kazuia kaže Chizuru da je već dogovorio sledeću nedelju i da će uplatu staviti u njen poštanski sandučić. Takođe joj se još jednom izvinjava za sve što se dogodilo. U svom stanu, Kazuia shvata da je prema Chizuruu razvio romantična osećanja.

Nešto kasnije, Kazuja i njegova porodica odlaze u odmaralište sa toplim izvorima. Jednom kada tamo dođu, Kazuja saznaje da i Čizuruova baka takođe boravi u odmaralištu. Kazuja i Čizuru tada saznaju da dele istu sobu zahvaljujući bakama. Nakon što se suoče sa bakama, Chizuru odlučuje da bi i ona mogla uživati u situaciji. Kad odlazi da se kupa, naleti na Kazujinu baku koja objašnjava da je godišnjica smrti njenog muža. Kada se vrati u svoju sobu, Čizuru uživa i dozvoljava Kazuji da ostane s njom.

 

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano