Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 8

TV Sub Datum Izlaska Septembar 25, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Rent a Girlfriend
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 8, Watch Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 8, don't forget to click on the like and share button. Anime Rent a Girlfriend always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Kazuju iscrpljuje Rukina prianjanja. Odlučuje da rezerviše Chizuru za Badnjak, ali njen raspored je označen kao zauzet. Na Badnjak je slučajno vidi sa privlačnim momkom po imenu Umi i vreba ih, dok se eksponencijalno više uznemirava. Kasnije te noći, Kazuiu konačno primećuje Chizuru, koji otkriva da radi kao devojka za iznajmljivanje da bi se bavila glumom i razjašnjava zablude koje ima o njoj i Umiju. Potom Kazuji daruje futrolu za telefon kao božićni poklon.

 

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga