Nasumično

Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 9

TV Sub Datum Izlaska Septembar 25, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Rent a Girlfriend

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 9, Watch Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 9, don't forget to click on the like and share button. Anime Rent a Girlfriend always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Kazuia radi honorarno u karaoke baru. Zatim se otkriva šta se dogodilo posle Badnjaka. Dok je na sastanku sa Chizuruom, ona ga bezobzirno pita ima li osećanja prema njoj, što on nevoljno poriče. Posle nalete na Ruku, koja odlazi sa Kazujom. Primetivši kako je Kazuja rastresen, Ruka ga odvodi u ljubavni hotel. Unutra joj govori istinu o situaciji sa Čizuruom. Kad Ruka pokuša da ga zavede, usplahireni Kazuja odlazi u kupatilo. Ruka mu gleda telefon dok ga nema.

Na Novu godinu, Kazuia i Chizuru izlaze sa porodicom kada se Ruka pojavi. Kad se baka suoči sa njim, nekako je uveri da je Ruka patološki lažov. U restoranu, Ruka primećuje nelagodu za stolom. U svetilištu, Ruka pokušava da otkrije istinu o Čizuru baki Kazuji dok su same, ali ona to ne može da učini. Zatim kaže Kazuii da neće odustati od pokušaja da bude njegova devojka. Posle se otkriva da će Ruka raditi u istom karaoke baru kao i Kazuia.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano