Nasumično

Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska Septembar 25, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Rent a Girlfriend

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 3, Watch Kanojo, Okarishimasu – Epizoda 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Rent a Girlfriend always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Kada Kazuia pita Mami za njenog novog dečka, ona tvrdi da je lagala jer je sa sobom doveo Chizuru-a. Zatim tvrdi da je njen brat kod nje, pa tamo ne mogu da odu. Međutim, kada Mami vređa Chizuru, Kazuia brani Chizuru pre nego što je pobegao. Kad stigne u svoj stan, Kazuja se izvinjava Chizuru-u zbog onoga što se ranije dogodilo. Kaže mu da je u redu i ako mu zatreba, ona će biti tu za njega.

Nešto kasnije, Kazuja i njegovi prijatelji kreću na plažu na poluostrvu Izu. Dok je sama, pokazuje se da je Mami veoma ljubomorna na vezu Kazuje i Čizurua. Kasnije, Mami pokušava da iznese sva dobra vremena koja su ona i Kazuja imali kada su izlazili, kada se pojavio Čizuru. Tokom kupovine, Kazuia i Chizuru ulaze u raspravu koja privlači Mami pažnju. Chizuru se brzo menja i pretvara se da su ona i Kazuia na spoju, na Mamiinu žalost. Chizuru pokušava da ode, ali je primorana da ostane zbog čega se Kazuia hvali svojim prijateljima kako su se upoznali. Kad ode na plivanje, Mami ga poljubi.

 

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano