Nasumično

Yuri!!! on Ice – Epizoda 9

TV Sub Datum Izlaska September 18, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Yuri!!! on Ice

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Yuri!!! on Ice – Epizoda 9, Watch Yuri!!! on Ice – Epizoda 9, don't forget to click on the like and share button. Anime Yuri!!! on Ice always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Kad se Jakov složio da pazi na Jurija K., Viktor se vraća u Japan. Jurij P. od svog dede dobija domaće piroške svinjske kotlete, nakon što je spomenuo kako su zdele svinjskih kotleta bile dobre u Japanu. Uz ljubav njegovog dede koja mu daje snagu, Jurij P. menja poteškoće u skoku da bi postigao veći rezultat. Posle savršenog nastupa, Jurij P. se kvalifikovao za GPF. Bez Viktora, uznemireni Jurij K. blebeće u svojoj rutini, ali dobija dovoljno bodova da se takođe kvalifikuje za GPF. Jurij K. razmišlja o odlasku u penziju posle GPF-a, a Viktor treba da napusti mesto trenera. Konačno se prolazeći kroz njegovu nezadovoljstvo prema Juriju K., Jurij P. mu daruje svinjsku kotletu svog dede kao rođendanski poklon, svoj prvi čin prijateljstva prema Juriju K. Vraćajući se kući, Jurij K. deli iskreno okupljanje sa Viktorom, sa Makkačinom živim i zdravim, i traži od Viktora da se nikada ne povuče kao njegov trener. Victor zauzvrat traži od Jurija da se nikada ne povuče sa klizanja.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga