Nasumično

Jesen 2016

Bloodivores

Creators in Pack, Namu Animation
12 epizode · TV Ongoing BLOODIVORES
5.48

Pre 60 godina, čudan slučaj nesanice pogodio je stanovništvo, prisiljavajući ih da ostanu budni više od celog dana. Žrtve, potpuno neispavane, sve su poludele. Za lečenje ove bolesti proizveden je novi lek, no nuspojave su pacijente pretvorile u vampire. Čovečanstvo je krenulo u rat protiv ove nove vrste i pobedilo, ali neki od vampira su uspeli da prežive. Rođen od čoveka i vampira, glavni lik Mi Liu, “Dete nade”, predstavljaće novu nadu koja će povezati dve vrste. Vođa pljačke banke, Mi Liu je uhvaćen i prebačen u poseban zatvor Nacionalne obrambene agencije koja prati vampire. Pokušavajući se osloboditi s Anji, Mi Liua napadaju čudna čudovišta i on saznaje da lokacija zatvora odgovara rodnom mestu vampira, staroj prestonici”Plavi grad”. Zašto su vampiri zarobljeni u Plavom gradu? Kakva su to čudna čudovišta koja ih napadaju? Naši se junaci moraju boriti kako bi rešili te misterije.

Drifters

Hoods Drifters Studio
12 epizode · TV Completed DRIFTERS
7.95

U bici kod Sekigahare 1600. godine, Tojohisa Shimazu je pozadina za njegove trupe u povlačenju i kritično je ranjen kada se iznenada nađe u modernom, blistavom belom hodniku. Suočen sa samo stoičnim čovekom po imenu Murasaki i stotinama vrata sa obe strane, Tojohisa je uvučen u najbliža vrata i u svet koji je potpuno drugačiji od njegovog.

Neobična zemlja naseljena je svakojakim fantastičnim stvorenjima, kao i ratnicima iz različitih doba Tojohisinog sveta za koje se smatralo da su mrtvi. Brzo se sprijateljivši sa zloglasnim vojskovođom Nobunagom Oda i drevnim strelcem Joichi Suketaka Nasuom, Tojohisa saznaje za političke nemire koji prodiru kontinentom. Dalje, pozvani su kao „Zalutali“ u borbu protiv „Završetaka“, ljudi koji su odgovorni za stvaranje Orte carstva i koji pokušavaju da unište Zaljubljenike. Kako Endovi postaju sve moćniji, tako carstvo progoni vilenjake i druge poluljude. Na Tojohisi i njegovoj grupi nekonvencionalnih heroja je da se bore u potpuno novom svetskom ratu kako bi pomogli podanicima Carstva, istovremeno štiteći zemlju da polažu pravo na sebe i izazivajući Završetke.

Musaigen no Phantom World: Mizutama no Kiseki

Kyoto Animation
1 epizode · OVA Completed Myriad Colors Phantom World Special, 無彩限のファントム・ワールド 水玉の奇跡
6.79

Specijalna Epizoda animea Musaigen no Phantom World.

Nanbaka

Satelight
25 epizode · TV Completed Nanbaka, Nambaka, Numbaka, The Numbers, ナンバカ
7.34

Nanba je najstrašniji zatvor na svetu, napravljen za zatvaranje kriminalaca koji su previše klizavi da bi ostali u uobičajenom zatvoru. Četiri zatvorenika koji zauzimaju Ćeliju 13 su posebno lukavi u to ime, pobegavši iz svakog drugog zatvora sa savršenom stopom uspeha. Tu je Juugo, specijalista za brave koji je veći deo svog života proveo u zatvoru; Uno, kockar sa velikom intuicijom; Niko, otaku čije telo neobično reaguje na drogu; i Rock, modrica koja voli ljubav prema hrani. Svakodnevne smicalice četvorice zatvorenika uvek stvaraju nevolje nadzorniku zgrade Hajimeu Sugorokuu, koji očajnički pokušava da ih spreči da provale iz Nanbe. Nanbaka prati komične, blistave podvige ovih zatvorenika i njihovih čuvara. Od obroka od tri kvadratna obroka dnevno do sportskih festivala, zatvorski život u Nanbi zapravo nije toliko loš – i najbliži je kući

Natsume Yuujinchou Go

Shuka
11 epizode · TV Completed Natsume's Book of Friends Season 5, Natsume Yuujinchou Season 5, Natsume's Book of Friends Five, 夏目友人帳 伍
8.59
5. sezona Natsume Yuujinchou.

Touken Ranbu: Hanamaru

Doga Kobo
24 epizode · TV Completed 刀剣乱舞-花丸-
6.82

2205. godine poseban mudrac poznat kao Saniwa ima sposobnost udahnuti život neživim predmetima. Istodobno, mračne sile pokrenule su zavjeru za putovanje u prošlost i promjenu toka povijesti – a jedini koji su ih sposobni zaustaviti su Saniwa i njihove najjače animacije: povijesni japanski mačevi, u obliku zgodnih mladića .

Touken Ranbu: Hanamaru otvara život Yamatonokami Yasusade, voljene uchigatane Souji Okita, dok započinje svoj prvi dan u Saniwa citadeli. Ubrzo se ponovo okupivši sa svojim starim prijateljem, Kashuuom Kiyomitsuom, njih dvoje su uhvaćeni u svakodnevnim ludorijama svojih kolega mačeva. Nikada ne propuštaju priliku za zabavu, bilo kroz divlje borbe snježnim grudama ili predstavljanjem svojih najnovijih drugova u citadeli. Naravno, kad vlada pozove, mačevi su uvijek spremni ispuniti svoju misiju zaštite istorije.

Udon no Kuni no Kiniro Kemari

LIDENFILMS
12 epizode · TV Completed うどんの国の金色毛鞠
7.77

Želeći da se odmori od buke Tokija, Souta Tavara vraća se u svoj rodni grad u Kagavi. Iako njegovih roditelja više nema u blizini, njegov bivši dom i porodični restoran udon podseća ga na vremena kada je njegova porodica još bila zajedno. Podsećajući se detinjstva, Souta ulazi u restoran udon i otkriva smrknutog dečaka koji spava.

U početku Souta ništa ne misli o slučajnom susretu i pruža dečaku hranu i odeću. Međutim, na njegovo iznenađenje, dečak iznenada pušta krzneni par ušiju i rep! Souta ubrzo saznaje da je bezimeni dečak ustvari tanuki koji menja oblik, a koji naseljava Kagavu već dugi niz godina. Misleći da dečak živi usamljeno, odlučuje da ga primi i imenuje Poko.

Udon no Kuni no Kiniro Kemari prati srdačan odnos između Soute i Poka, a kroz vreme koje provode zajedno, Souta se priseća sopstvene prošlosti, mesta koje je ostavio za gradom i odnosa koji je imao sa ocem.

Vivid Strike!

Seven Arcs Pictures
13 epizode · TV Completed ViVid Strike!
7.12

Odgajene u istom sirotištu, Fuuka i Rinne su nekada bile bliske prijateljice, ali su se razdvojile nakon što su se posvađale. Fuuka živi u siromaštvu nakon što je napustila sirotište. Iznenadni susret sa poznatim šampionom borilačkih veština Einhald Stratosom je otkrila Fuukin skriveni talenat za borbom; Einhald je Fuuki ponudila posao i treniranje, ohrabrujući je da se ponovo sretne sa Rinne – u ringu.

Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru Zoku OVA

feel.
1 epizode · OVA Completed Oregairu 2 OVA, My Teen Romantic Comedy SNAFU OVA, Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. Zoku: Kitto, Onnanoko wa Osatou to Spice to Suteki na Nanika de Dekiteiru, やはり俺の青春ラブコメはまちがっている. 続 きっと, 女の子はお砂糖とスパイスと素敵な何かでできている。
8.04

Nakon što je prihvatio poziv za vikend, Hikigaja Hačiman prati Ishiki Irohu u prefekturi Čiba kako bi smislio ideje koje su pogodne za idealan sastanak sa Hajamom Hajatom. Dok njih dvoje lutaju od mesta do mesta bez plana, naizgled uživaju u društvo jedno drugog. Ipak, kroz ove direktne i iskrene interakcije, značenje iza onoga što znači biti originalan nastavlja da intrigira Hačimana i njegovu perspektivu budućnosti Uslužnog Kluba i njegovih članova.

Yuri!!! on Ice

MAPPA
12 epizode · TV Completed ユーリ!!! on ICE
7.94

Osvrćući se od svog poraznog poraza na Finaleu Grand Prik-a, Iuuri Katsuki, nekada najperspektivniji klizač Japana, vraća se u svoju porodičnu kuću da proceni svoje mogućnosti za budućnost. Sa 23 godine, Iuuri se prozor za uspeh u klizanju brzo zatvara, a ni njegova ljubav prema svinjskim kotletima i sklonost ka debljanju ne pomažu. Međutim, Iuuri se nalazi u centru pažnje kada video na kojem on izvodi rutinu koju je prethodno izveo petostruki svetski šampion, Viktor Nikiforov, iznenada postaje viralan. U stvari, sam Viktor se iznenada pojavljuje u Iuuri-jevoj kući i nudi mu se kao mentor. Kao jedan od njegovih najvećih obožavalaca, Iuuri s nestrpljenjem prihvaća, započinjući svoje putovanje kako bi se vratio na svetsku scenu. Ali konkurencija je jaka, jer je zvezda u usponu iz Rusije, Jurij Plisetski, neumorno odlučan da pobedi Juurija i povrati Viktorovo tutorstvo.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano