Nasumično

Yuri!!! on Ice – Epizoda 8

TV Sub Datum Izlaska September 18, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Yuri!!! on Ice

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Yuri!!! on Ice – Epizoda 8, Watch Yuri!!! on Ice – Epizoda 8, don't forget to click on the like and share button. Anime Yuri!!! on Ice always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

U Moskvi će Kup Rostelecom-a odrediti poslednja četiri mesta među šest klizača koji su ostali u takmičenju. Jurij K. se besprekorno kliza, dok Jurij P. dobro nastupa, ali upropasti svoj prvi skok jer mu je smetalo odsustvo njegovog dede i još uvek je ogorčen zbog toga što je Viktor trener Jurija K. Na kraju, Iuri K. zauzima drugo mesto, a Iuri P. treće mesto u kratkom programu. Jurij K. zove sestru da je Viktorina pudlica, Makkačin, zaglavila lepinje u grlu i da je u kritičnom stanju. Jurij se seća kako nije mogao da bude tamo kada mu je pas umro i podstiče Victora da se vrati u Japan. Nerado ostavljajući Jurija samog zbog besplatnog programa, Victor traži od svog trenera Jakova da bude Jurijev trener u njegovom odsustvu, na sveopći šok.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga