Nasumično

Yuri!!! on Ice – Epizoda 10

TV Sub Datum Izlaska September 18, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Yuri!!! on Ice

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Yuri!!! on Ice – Epizoda 10, Watch Yuri!!! on Ice – Epizoda 10, don't forget to click on the like and share button. Anime Yuri!!! on Ice always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Klizači se okupljaju u Barseloni na Grand Prik finalu. Viktor razmišlja o tome kako se njegov život promenio od susreta sa Jurijem K. i kako se usredsredio na klizanje na štetu svog ličnog života. Jurij P. upoznaje i sprijatelji se sa Otabekom Altinom, klizačem iz Kazahstana. Jurij K. kupuje par prstenja za sebe i Viktora, koje Viktor naziva „vereničkim prstenima“, i kaže da će se venčati nakon što Juri pobedi na GPF. Jurij i Viktor pozivaju klizače na večeru, gde se otkriva da se tokom prošle sezone post-GPF banket, Jurij K. napio i izazvao sve na ples. Zlobni Jurij P. besno se suočava sa Viktorom, verujući da se Viktor više nikada neće takmičiti jer je zadovoljan trenerskim poslom. U sceni nakon kredita otkriva se da je na banketu GPF-a pijani Jurij K. tražio od Victora da mu bude trener, što je pokrenulo Viktorovo početno interesovanje za njega.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga