Nasumično

Yuri!!! on Ice – Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska September 18, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Yuri!!! on Ice

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Yuri!!! on Ice – Epizoda 2, Watch Yuri!!! on Ice – Epizoda 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Yuri!!! on Ice always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Viktorov nagli odlazak u Japan uznemirava njegovog trenera Jakova, koji ne odobrava njegovo prekidanje sezone iz klizačke karijere. Viktor živi sa Jurijem i priprema puk za obuku da bi se vratio u formu. Svoju lokaciju otkriva objavljivanjem fotografije na svom nalogu na Instagramu, što izaziva medijsku galamu. Petnaestogodišnji klizač zvezda Jurij Plisetski odlazi u Japan da natera Viktoru da ispuni obećanje koje je dao Juriju P. – da će koreografisati program za svoj prvi debi. Da bi odabrao koga će Viktor trenirati, tera oba Iurisa da se takmiče u skate-offu. Ako Jurij P. pobedi, Viktor će se vratiti u Rusiju da ga obučava, a ako Jurij K. pobedi, Viktor će ostati u Japanu.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga