Nasumično

Yuri!!! on Ice – Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska September 18, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Yuri!!! on Ice

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Yuri!!! on Ice – Epizoda 3, Watch Yuri!!! on Ice – Epizoda 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Yuri!!! on Ice always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Viktor dodeljuje koreografiju suprotno od one na koju su Jurij P. i Jurij K. navikli, izazivajući ih – Jurij P. dobija ljubavnu temu Agape, a Jurij K. temu Erosa. Oba Iurisa se bore sa svojim nastupima. Kasnije, Jurij P. koristi ljubav prema svom dedi da kanališe svog Agapea, dok Jurij K. pokušava da koristi svoju omiljenu hranu, katsudon, za eros. U poslednjem trenutku, Jurij K. odlučuje da bude ženstveniji u svojim pokretima, osećajući da mu to više odgovara od muške uloge za njegov Eros program. Na dan događaja, Jurij P. postaje previše emocionalno uznemiren da bi preneo Agapea, dok Jurij K nastupa sigurnije iako nije u stanju da čisto prizemlji jedan od svojih skokova. Na kraju, srdačni Jurij P. odlazi u Rusiju pošto je Jurij K. proglašen pobednikom. Oba Iuris-a obećavaju da će osvojiti predstojeću Grand Prik seriju.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga