Nasumično

Yuri!!! on Ice – Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska September 18, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Yuri!!! on Ice

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Yuri!!! on Ice – Epizoda 6, Watch Yuri!!! on Ice – Epizoda 6, don't forget to click on the like and share button. Anime Yuri!!! on Ice always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

U svom prvom Grand Prik zadatku, Iuri P. osvaja drugo mesto na turniru Skate Canada. U Pekingu, za prvi Grand Prik zadatak Jurija K, Victor naleti na svog trenera Iakova, da bi ga hladno oduzeli zbog sezona odmora, a Iuri i Victor upoznaju prijatelje i kolege takmičare iz celog sveta, okupljene za Kup Kine. Takmičar Christophe Giacometti kaže Juriju da treba da pusti Victora da se vrati na klizanje. Posle ovoga, Jurij kliza svoj Eros program, nastupajući bez grešaka, želeći da dokaže svetu da je vredan Viktorove ljubavi i pažnje. Osvaja prvo mesto u kratkom programu, mada su ostali klizači uvereni da mogu da smanje jaz u slobodnom klizanju.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga