Nasumično

Yuri!!! on Ice – Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska September 18, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Yuri!!! on Ice

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Yuri!!! on Ice – Epizoda 7, Watch Yuri!!! on Ice – Epizoda 7, don't forget to click on the like and share button. Anime Yuri!!! on Ice always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Osećajući pritisak svih očekivanja, Jurij K. postaje krajnje uznemiren i uznemiren, posebno dok gleda ostale klizače u besplatnom programu. Viktor, ne znajući kako da motiviše Jurija i da se izbori sa njegovim emocionalnim stanjem, nenamerno ga rasplače. Jurij priznaje da je nervozan jer ne želi da se njegove greške loše odražavaju na Viktora. Traži od Victora da veruje u njega. Na svom potezu, Iuri K. dobro nastupa, nakon što se pribrao, i menja svoj poslednji skok u četvorostruko okretanje. Iako ga ne sleće čisto, iznenađuje publiku, jer je ovo bio Victorov potez, i to zbog izvlačenja kada je njegova izdržljivost trebala biti niska. Dirnut ovim, Viktor spontano poljubi Jurija na televiziji uživo. Phichit Chulanont iz Tajlanda osvaja prvo mesto, a Iuri K. drugo.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano