Nasumično

Yuri!!! on Ice – Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska September 18, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Yuri!!! on Ice

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Yuri!!! on Ice – Epizoda 12, Watch Yuri!!! on Ice – Epizoda 12, don't forget to click on the like and share button. Anime Yuri!!! on Ice always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Jurij K. kaže Viktoru da planira da se povuče, tako da se Viktor može vratiti na klizanje, ali Viktor počinje da plače na ovo. Na GPF-u, JJ se iskupio snažnim performansama u slobodnom klizanju. Jurij menja skokove kako bi postigao veći rezultat, i na kraju ruši Viktorov svetski rekord u besplatnom klizanju. Viktor je ponosan što su i Jurij P. i Jurij K. pobedili njegove svetske rekorde i kaže Juriju K. da će se vratiti takmičarskom klizanju. Razočaran što bi se Jurij K. mogao povući, Jurij P. koristi svoju besplatnu klizaljku kako bi izrazio želju da nastavi da se takmiči protiv njega. Na kraju, Jurij P. osvaja zlato, Jurij K. osvaja srebro, a JJ osvaja bronzu. Jurij K. se predomisli i traži od Viktora da mu bude trener još godinu dana. Na izložbenom događaju GPF, Iuri K. i Victor izvode pariranje ledenih izdanja Viktorine rutine. Dok Viktor želi da trenira Jurija K. i istovremeno se takmiči, Jurij K. se seli u Sankt Peterburg da bi nastavio svoju obuku zajedno sa njim i Jurijem P.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga