Nasumično

Yuri!!! on Ice – Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska September 18, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Yuri!!! on Ice

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Yuri!!! on Ice – Epizoda 4, Watch Yuri!!! on Ice – Epizoda 4, don't forget to click on the like and share button. Anime Yuri!!! on Ice always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

U Rusiji, Jurij P. postaje marljiviji u vežbanju, ponižen gubitkom u Japanu. Primetivši to, Jakov traži od bivše primabalerine Lilije Baranovskaje da koreografira njegov besplatni program i poduči ga baletu. Jurij P. prihvata želeći da iskoristi njegove sposobnosti pre nego što telo sazre. Viktor postavlja Jurija K. zaduženog za odabir sopstvene programske muzike; međutim, Jurij se muči, nesiguran u svoje odluke. Stideći se svojih nedostataka, Jurij izbegava Viktora, ali mu Viktor daje samopouzdanje da se više otvori. Kada se objave dodele za Grand Prik, Iuri K. shvata da prvo mora da se takmiči u japanskim kvalifikacionim takmičenjima, pošto je izgubio u Nacionalnom prvenstvu, pre nego što se kvalifikuje za Grand Prik Final. Juri je muzičko delo koje mu je komponovao njegov prijatelj naslovio kao „Juri na ledu“.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga