Nasumično

Erased Epizoda – 2

TV Sub Datum Izlaska November 9, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Erased

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Erased Epizoda – 2, Watch Erased Epizoda – 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Erased always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Kako je Satoru zbunjen situacijom u koju je doveden, on pronalazi utehu u mogućnosti da ponovo vidi majku. Shvativši da je preporod u ovaj period povezan sa budućim ubistvom Sachika, Satoru primećuje Kaio Hinazuki, jednog od njegovih kolega iz razreda koji je ubijen tokom incidenta otmice, primetivši modricu na nozi. Na predlog svog prijatelja Kenije, Satoru čita esej koji je napisala Kaio, koji dalje nagoveštava njen problematičan život kod kuće. Želeći da Kaio razume više, Satoru odlučuje da je pozove na njegov rođendan, nadajući se da će promeniti budućnost kako ne bi bila ubijena.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga