Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Erased Epizoda – 3

TV Sub Datum Izlaska November 9, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Erased
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Erased Epizoda – 3, Watch Erased Epizoda – 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Erased always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Tokom trke na klizanju na ledu protiv kolege iz razreda, Satoru se uzdržava od pobede kako bi izbegao nehotični pokušaj promene budućnosti, besa iz razreda i razočarajući Kaio-a. Nakon što je saznao da je Kajoov rođendan isti dan kao i njegov, dajući mu ideju o datumu njenog nestanka, Satoru provodi neko vreme sa Jun, i dalje uveren da on nije otmičar. Posle toga, Satoru pronalazi Kaio pretučenu u šupi njenog doma, saznajući za potpunu prirodu njenog nasilnog odnosa sa majkom. Sutradan, Satoru razgovara sa svojim učiteljem Gakuom Iashirom, koji objašnjava kako sumnjiči majku Kaio skoro godinu dana, ali nije uspeo da pronađe dokaz da je osudi. Kasnije se Satoru zalaže za Kaio kada je optužena za krađu novca za ručak, pre nego što ju je odvela na planinu da joj pokaže smrznuto “božićno” drvce.

Erased

僕だけがいない街
Ocena 8.40
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2016 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12

Kada je tragedija na pomolu, Satoru Fujinuma se vraća nekoliko minuta pre nego što se nesreća dogodi. Neodvojeni, 29-godišnji umetnik mange iskoristio je ovaj snažni, ali misteriozni fenomen, koji naziva „Preporod“, da bi spasao mnoge živote. Međutim, kada je nepravedno optužen za ubistvo nekog sebi bliskog, Satoru se ponovo vraća u prošlost, ali ovog puta u 1988. godinu, 18 godina u prošlosti. Ubrzo shvata da je ubistvo možda povezano sa otmicom i ubistvom jednog od njegovih kolega iz razreda, usamljenog i misterioznog Kajoa Hinazukija, koji se dogodio dok je bio dete. Ovo je njegova šansa da stvari popravi. Boku dake ga Inai Machi prati Satorua u njegovoj misiji da otkrije šta se zaista dogodilo pre 18 godina i spreči smrt svog kolege iz razreda, štiteći pritom one do kojih mu je stalo.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !