Nasumično

Erased Epizoda – 3

TV Sub Datum Izlaska November 9, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Erased

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Erased Epizoda – 3, Watch Erased Epizoda – 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Erased always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Tokom trke na klizanju na ledu protiv kolege iz razreda, Satoru se uzdržava od pobede kako bi izbegao nehotični pokušaj promene budućnosti, besa iz razreda i razočarajući Kaio-a. Nakon što je saznao da je Kajoov rođendan isti dan kao i njegov, dajući mu ideju o datumu njenog nestanka, Satoru provodi neko vreme sa Jun, i dalje uveren da on nije otmičar. Posle toga, Satoru pronalazi Kaio pretučenu u šupi njenog doma, saznajući za potpunu prirodu njenog nasilnog odnosa sa majkom. Sutradan, Satoru razgovara sa svojim učiteljem Gakuom Iashirom, koji objašnjava kako sumnjiči majku Kaio skoro godinu dana, ali nije uspeo da pronađe dokaz da je osudi. Kasnije se Satoru zalaže za Kaio kada je optužena za krađu novca za ručak, pre nego što ju je odvela na planinu da joj pokaže smrznuto “božićno” drvce.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga