Nasumično

Erased Epizoda – 6

TV Sub Datum Izlaska November 9, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Erased

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Erased Epizoda – 6, Watch Erased Epizoda – 6, don't forget to click on the like and share button. Anime Erased always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Došavši preko zapaljene kuće, Satoru juri da spasi Airi, koja joj gurne telefon u džep pre nego što menadžer preuzme spas. Pronalazeći poruku koja je ostala na Airijevom telefonu, Satoru poziva broj koji je Sachiko ostavio iza sebe, dogovarajući sastanak sa njenim poznanikom po imenu Savada. Savada kaže Satoru o poslednjem telefonskom pozivu koji je primio od Sachiko, u kome je tvrdila da zna ko je istinski otmičar, ali nije uspela da mu kaže pre nego što je ubijena. Takođe objašnjava prijavljene detalje oko Kajove smrti, primećujući Jun-ove uokvirene utakmice sa još jednim incidentom otmice u obližnjem gradu i zaključujući da je istinski otmičar taj koji je ubio Sachiko. Dok Satoru pretražuje Savadine nalaze o incidentu otmice, uključujući spisak prethodnih osumnjičenih, Savada odlazi u bolnicu kako bi se sastala sa Airi, da bi otkrila da je njena majka zamenila mesta s njom kako bi mogla da dokaže Satoruovu nevinost. Airi se sastaje sa Satoruom, obaveštavajući ga o misterioznom čoveku po imenu Nishizumi koji je možda odgovoran za požar, ali policija se pojavljuje da uhapsi Satoru. Dok ga odvode, Satoru spazi čoveka koga je video kako izlazi iz kuće u noći Sačikovog ubistva.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga