Nasumično

Erased Epizoda – 9

TV Sub Datum Izlaska November 9, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Erased

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Erased Epizoda – 9, Watch Erased Epizoda – 9, don't forget to click on the like and share button. Anime Erased always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Dok Akemi burno reaguje na optužbe Satoru i Sachiko, Iashiro i konsultanti je uhvate u nedoumici, predlažući da Kaio bude priveden. Baš kad se Akemi priprema za juriš na policiju, prilazi joj sopstvena majka koja se kaje što nije mogla da je podrži nakon što se razvela od muža nasilnika i sama odgajala Kaio, navodeći Akemi da lamentira nad svojim postupcima. Kada Kaio odlazi da živi sa bakom, Satoru usmerava pažnju na druge dve potencijalne žrtve; Hiromi Sugita, njegov kolega iz razreda, i Aia Nakanishi, učenica iz susedne škole. Dok nadgleda Hiromi i Aia, Satoru odlazi sa Kenijom i Hiromi da pregledaju autobus čiji je sadržaj sada uklonjen, govoreći im o serijskom ubici koji je ciljao Kaio.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga