Nasumično

Erased Epizoda – 8

TV Sub Datum Izlaska November 9, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Erased

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Erased Epizoda – 8, Watch Erased Epizoda – 8, don't forget to click on the like and share button. Anime Erased always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Kajo jedva uspeva da se sakrije od uljeza pre nego što se povuče, ostavljajući za sobom trag na kutiji koju je šutnuo. Sledeće večeri, dok Iashiro ide sa nekim ljudima iz Dečijeg savetovališta da istraže Kaioovu kuću, Kaio govori Satoru i ostalima o uljezu prethodne noći. Gledajući u naprtnjaču koja je ostala iza njih, oni pronalaze alate koje Satoru prepoznaje kao one koji se koriste za impliciranje Juna za Kajovo ubistvo, kao i briket za koji se pretpostavlja da pripada ubici. Shvativši da je još uvek zaglavljen u petlji ubistava otmica, Satoru vodi Kaio-a da prenoći u njegovoj kući, gde ih je Sachiko očekivao. Sutradan, Satoru i Sachiko prate Kaio natrag u njenu kuću kako bi se suočili sa njenom majkom.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga