Nasumično

Erased Epizoda – 7

TV Sub Datum Izlaska November 9, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Erased

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Erased Epizoda – 7, Watch Erased Epizoda – 7, don't forget to click on the like and share button. Anime Erased always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Nakon što je ubicu primetio među policijskim snagama koje su ga privele, Satoru prvi put ikada uspešno pokreće “Preporod” pukom snagom volje. Ovaj “Preporod” vraća ga u 28. februar, samo tri dana pre nego što je Kajo ubijen. Tokom školovanja sledećeg dana, Kenija se suočava sa Satoruom o Kajovoj situaciji kod kuće, priznajući da je već neko vreme poznat o porodičnom nasilju. Kenija nudi Satoru svoju pomoć. Tokom rođendanske zabave 2. marta, Satoru se opravdava izjavom da je nešto ostavio u školi i nastavlja sabotirati kuću Jun Shiratori bacajući kamen kroz prozor očeve spavaće sobe, što izmišlja situaciju da se policajci umešaju i efikasno uklanja Jun sa liste osumnjičenih ako bi se nešto dogodilo te noći. Nakon toga, Satoru traži Kajoovu majku i pokušava da je napadne. Zaustavio ga je Kenija, koji ubeđuje Satoru da bi bila loša ideja da bude uhapšen zbog napada, i oni se odlučuju za drugačiji postupak. Kada se Satoru vrati na zabavu, nastavlja da šeta Kaio kući. Tokom njihove povratne šetnje, Satoru pita Kaio da li može da je ‘otme’. Ona se slaže i on je odvodi do napuštenog autobusa u kojem Kenija čeka. Opremaju autobus grejačem i zatvaraju prozore, čineći Kaio skrovištem da “nestane” narednih nekoliko dana. 3. marta, Kaio objašnjava da planira da preuzme krivicu za „otmicu“, navodeći da će svima reći da je to bila njena ideja, uklanjajući mogućnost da bilo ko umešan uđe u nevolju. Kasno te noći, nepoznati lik ulazi u autobus dok Kaio spava.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga