Nasumično

Erased Epizoda – 1

TV Sub Datum Izlaska November 9, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Erased

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Erased Epizoda – 1, Watch Erased Epizoda – 1, don't forget to click on the like and share button. Anime Erased always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

2006. godine, Satoru Fujinuma je 29-godišnji umetnik mange koji doživljava fenomen poznat pod nazivom „Preporod“, u kome ga povremeno vraćaju u vremenu za nekoliko sekundi, omogućavajući mu da izvodi spasonosne podvige. Ovo koristi za spasavanje dečaka iz odbeglog kamiona, čiji je vozač umro od srčanog udara, mada je zbog toga nekoliko dana hospitalizovan. Dok njegov saradnik Airi Katagiri hvali Satoru zbog njegovih napora da spasi život, Satoru posećuje njegova majka Sachiko, koja ga podseća na incident pre 18 godina u kojem je bila odrasla osoba po imenu Jun Shiratori, kojoj je Satoru verovao. uhapšen zbog otmice i ubistva dvojice njegovih kolega iz razreda. Sledećeg dana, dok Satoru doživljava još jedan fenomen preporoda, Sachiko beleži čoveka koji je izgleda pokušavao da otme dete. Istražujući stvar, Sachiko zaključuje da je taj čovek bio pravi ubica, ali pre nego što je mogla da obavesti Satoru, ona je ubijena u Satoruovom domu. Baš kao što Satoru otkriva telo Sachiko i optužuje se da ju je ubio, njegov Preporod ga šalje sve do 1988. godine, kada je još uvek bio 11-godišnji učenik osnovne škole.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga