Nasumično

Erased Epizoda – 5

TV Sub Datum Izlaska Novembar 9, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Erased

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Erased Epizoda – 5, Watch Erased Epizoda – 5, don't forget to click on the like and share button. Anime Erased always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Kako se Satoru ljuti što nije uspeo da napravi razliku u vezi sa Kaiovim nestankom, još jedna učenica nestaje nekoliko dana kasnije. Nakon što je svedočio kako Kajova majka baca svoje stvari, Satoru se iznenada našao davne 2006. godine, još uvek pod sumnjom za Sačikovo ubistvo i primoran da u bekstvu od policije. Satoru uskoro nailazi na Airi, koja veruje da je nevin i dozvoljava mu da ostane u njenoj kući, gde saznaje da su se detalji Kajoovog nestanka malo promenili zbog njegovih postupaka. Sledećeg dana, dok Satoru istražuje koliko god može, Airi zaustavlja svog menadžera da Satoru prijavi policiji. Kasnije te noći, nakon što je pomogao Satoru da se sakrije negde drugde, Airi prima tekst sa Sachikovog telefona pre nego što je zarobljen u požaru kuće.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano