Nasumično

Erased Epizoda – 12

TV Sub Datum Izlaska November 9, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Erased

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Erased Epizoda – 12, Watch Erased Epizoda – 12, don't forget to click on the like and share button. Anime Erased always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Vrativši se u sećanja nakon razgovora s Kaio, Satoru kaže Keniji i Hiromi šta zna pre nego što se suoči sa Iashirom. Hvaleći se da su njegovi prošli zločini već prošli zastaru, Iashiro otkriva da je dogovorio da Kumi ubije sabotiranim IV kapanjem i uokviri Satoru, planirajući da ga ubije kako bi izgledalo kao samoubistvo. Međutim, Satoru naziva Jaširov blef, navodeći da ne može da živi bez njega, što se dokazuje kada ga Jaširo spreči da skoči s krova. Shvativši da je ovo istina i puštajući Satorua da padne, Jaširo se sprema da se izvrši samoubistvo samo da bi otkrio da su Satorua bezbedno uhvatili njegovi prijatelji, nakon čega je Jaširo konačno uhapšen. Godinama kasnije, Satoru postaje poznati umetnik mange i na kraju može još jednom da upozna Airi.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga