Nasumično
Ocena 8.81
Bookmark
Sačuvano od strane 4 ljudi

Kizumonogatari III: Reiketsu-hen

Watch full episodes Kizumonogatari III: Reiketsu-hen, download Kizumonogatari III: Reiketsu-hen english subbed, Kizumonogatari III: Reiketsu-hen eng sub, download Kizumonogatari III: Reiketsu-hen eng sub, stream Kizumonogatari III: Reiketsu-hen at Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea.
傷物語〈Ⅲ冷血篇〉
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2017 Trajanje Epizode: 1 sat 23 min. Sezone: Vrsta: Movie Epizode: 1 Glumci: Postavio: Rajcho Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Kizumonogatari III: Reiketsu-hen English Subbed on Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea. You can also download free Kizumonogatari III: Reiketsu-hen Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Kizumonogatari III: Reiketsu-hen on Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Kizumonogatari III: Reiketsu-hen

Nakon što je pomogao u oživljavanju legendarnog vampira Kis-šot Acerola-orion Heart-under-Blade, Kojomi Araragi je i sam postao vampir i njen sluga. Kis-šot je sigurna da ga može pretvoriti u čoveka, ali samo ako povrati svoju punu moć.

Araragi je ulovio tri lovca na vampire koji su pobedili Kis-šot i povratio njene udove da bi joj povratio snagu. Međutim, sada kada je Araragi skoro postigao ono za šta se borio sve ovo vreme, mora da razmisli da li je to ono što zaista želi. Jednom kada oživi ovog moćnog besmrtnog vampira, ne zna se šta bi ona mogla da uradi, i ne bi bilo načina da je zaustavi. Ali u priči postoji još nešto što Araragi ne razume.

Ako je novorođeni vampir poput njega mogao da pobedi lovce, kako su oni savladali Kis-šot? Može li joj verovati da će ga vratiti u čoveka? I kako je to uopšte moguće? Araragi je na svojoj granici, ali mora da donese odluku, i možda neće biti moguće rešiti ovu situaciju a da ne učini nešto zbog čega će požaliti…

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano