Nasumično

Kizumonogatari III: Reiketsu-hen

Movie Sub Datum Izlaska Februar 19, 2022 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Kizumonogatari III: Reiketsu-hen

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kizumonogatari III: Reiketsu-hen, Watch Kizumonogatari III: Reiketsu-hen, don't forget to click on the like and share button. Anime Kizumonogatari III: Reiketsu-hen always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Nakon što je pomogao u oživljavanju legendarnog vampira Kis-šot Acerola-orion Heart-under-Blade, Kojomi Araragi je i sam postao vampir i njen sluga. Kis-šot je sigurna da ga može pretvoriti u čoveka, ali samo ako povrati svoju punu moć.

Araragi je ulovio tri lovca na vampire koji su pobedili Kis-šot i povratio njene udove da bi joj povratio snagu. Međutim, sada kada je Araragi skoro postigao ono za šta se borio sve ovo vreme, mora da razmisli da li je to ono što zaista želi. Jednom kada oživi ovog moćnog besmrtnog vampira, ne zna se šta bi ona mogla da uradi, i ne bi bilo načina da je zaustavi. Ali u priči postoji još nešto što Araragi ne razume.

Ako je novorođeni vampir poput njega mogao da pobedi lovce, kako su oni savladali Kis-šot? Može li joj verovati da će ga vratiti u čoveka? I kako je to uopšte moguće? Araragi je na svojoj granici, ali mora da donese odluku, i možda neće biti moguće rešiti ovu situaciju a da ne učini nešto zbog čega će požaliti…

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano