Nasumično

Zima 2017

Ao no Exorcist: Kyoto Fujouou-hen (Blue Exorcist: Kyoto Saga)

A-1 Pictures
12 epizode · TV Completed 青の祓魔師 京都不浄王篇
7.49

EkVire of True Cross Academi suočeni su sa šokom i strahom nakon otkrića da je jedan od njihovih školskih kolega, Rin Okumura, sin Satane. Ali trenutno ih brinu više nego Rinovo poreklo: levo oko Nečistog kralja, moćnog demona, ukradeno je iz akademijevog dubokog čuvara. Nakon pokušaja krađe desnog oka i u Kjotu, Rin i ostale EkVire-e se šalju da istraže misteriju nečistog kralja i krajnji cilj lopova.

Iako ih ova misija zasad sarađuje, Rin se nikada nije osećao udaljenijim od svojih kolega egzorcista. U svom pokušaju da se pomiri sa njima, prolazi specijalnu obuku za kontrolu svoje mračne moći. Međutim, kada im se ukrade desno oko nedugo nakon dolaska, nezamisliva pretnja izdajnika među njima ostavlja im potrebu za svom snagom koju mogu dobiti.

ēlDLIVE

Studio Pierrot
12 epizode · TV Hiatus エルドライブ 【ēlDLIVE】
6.17

Chuuta Kokonose je siroče koje živi sa tetkom. Otkad se seća, imao je glas u glavi, ali osim toga on je normalan dečak – sve do dana kada ga stvar čudnog izgleda prati kući i teleportira na mesto ispunjeno fantastičnijim stvorenjima. To je svemirska policijska stanica, i Rein Brickke, šef Odeljenja za solarni sistem, kaže mu da ga je računar izabrao kao mogućeg kandidata za pridruživanje policiji. Misuzu Sonokata, devojčica iz Chuutine škole anđeoskog lica i loše volje za koju se ispostavilo da je jedna od potčinjenih Rein Brickke, ne smatra ga pogodnim za takav posao. Chuuta, koji je u početku bio šokiran, odlučuje da uradi test sposobnosti nakon što ga je glas u njegovoj glavi nagovorio i da dokaže da Misuzu nije u pravu.

Kizumonogatari III: Reiketsu-hen

Shaft
1 epizode · Movie Completed 傷物語〈Ⅲ冷血篇〉
8.81

Nakon što je pomogao u oživljavanju legendarnog vampira Kis-šot Acerola-orion Heart-under-Blade, Kojomi Araragi je i sam postao vampir i njen sluga. Kis-šot je sigurna da ga može pretvoriti u čoveka, ali samo ako povrati svoju punu moć.

Araragi je ulovio tri lovca na vampire koji su pobedili Kis-šot i povratio njene udove da bi joj povratio snagu. Međutim, sada kada je Araragi skoro postigao ono za šta se borio sve ovo vreme, mora da razmisli da li je to ono što zaista želi. Jednom kada oživi ovog moćnog besmrtnog vampira, ne zna se šta bi ona mogla da uradi, i ne bi bilo načina da je zaustavi. Ali u priči postoji još nešto što Araragi ne razume.

Ako je novorođeni vampir poput njega mogao da pobedi lovce, kako su oni savladali Kis-šot? Može li joj verovati da će ga vratiti u čoveka? I kako je to uopšte moguće? Araragi je na svojoj granici, ali mora da donese odluku, i možda neće biti moguće rešiti ovu situaciju a da ne učini nešto zbog čega će požaliti…

Little Witch Academia (TV)

Trigger
25 epizode · TV Completed リトルウィッチアカデミア
7.95

„Srce koje veruje je tvoja magija!“ – bile su to reči koje joj je rekao idol Atsuko „Akko“ Kagari, poznata veštica Sjajna kočija, tokom čarobne predstave pre nekoliko godina. Od tada je Akko živela prema ovim rečima i težila je da bude veštica baš kao i Sjajna kočija, koja može da nasmeje ljude. Stoga je čak i njeno nemagično poreklo ne sprečava da se upiše na Magičnu akademiju Luna Nova. Međutim, kada uzbuđena Akko konačno krene u svoju novu školu, putovanje tamo je sve samo ne glatko. Nakon svog opasnog putovanja, sprijatelji se sa sramežljivom Lotte Iansson i sarkastičnom Suci Manbavaran. Na svoje najveće oduševljenje, ona takođe otkriva Kočijev štapić, Sjajni štap, koji uzima kao svoj. Nažalost, njeno vreme u Luna Novoj pokazaće se izazovnijim nego što je Akko ikada mogao verovati. Apsolutno odbija da ostane inferiorna u odnosu na ostale vršnjake, posebno u samoprozvanoj suparnici, lepoj i nadarenoj Dajani Kavendiš, pa se oslanja na svoju odlučnost da nadoknadi svoje nesmotreno ponašanje i nesposobnost u magiji. U vreme kada čarobnjaštvo propada, Mala veštica Akademija prati magične eskapade Akko i njenih prijatelja dok uče pravo značenje veštice.

Masamune-kun no Revenge

Silver Link.
24 epizode · TV Completed Masamune-kun's Revenge, 政宗くんのリベンジ
7.00

Kada je Makabe Masamune bio dijete bio je odbijen od bogate i lijepe djevojke pod imenom, Adadaki Aki, koja mu je dala nadimak “Svinjče” jer je bio debel. Shrvan time Masamune je onda počeo da ulaže veliki trud u svoj izgled. Dok sada prelijepi i narcistički srednjoškolac, Masamune je odlučio da se osveti- natjerat će Aki da se zaljubi u njega, a onda da je šutne kada se sljedeći put vide. Na njegovo iznenađenje, Masamune je prebačen u istu školu koju pohađa i sama Aki.

Njegov plan je polako postajao java, Masamune je počeo da formira odnos sa “Okrutnom princezom”, ali unatoč svojim naporima, neuspjeva u svojim patetičnim pokušajima. Masamuneov plan polako napreduje što dokazuje i pismo u kojem je oslovljen sa njegovim starim nadimkom. Ako Masamune ne otkrije identitet pošiljatelja, njegov plan je osuđen prije nego što uopće započne!

Miss Kobayashi’s Dragon Maid (Kobayashi-san Chi no Maid Dragon)

Kyoto Animation
? epizode · TV Ongoing Miss Kobayashi's Dragon Maid, The maid dragon of Kobayashi-san, 小林さんちのメイドラゴン
8.01

Gospođica Kobajaši je prosečna kancelarijska radnica koja sama u svom malom apartmanu živi dosadan život. Sve dok ne spasi život ženskom zmaju koji je u nevolji. Zmaj po imenu Toru ima sposobnost da se magično transformiše u neodoljivu ljudsku devojku (doduše sa rogovima i dugačkim repom), koja će učiniti sve kako bi se odužila, sviđalo se to gospođici Kobajaši ili ne.

One Room

Typhoon Graphics
36 epizode · TV Completed One Room
5.59

Upravo se uselila u novu stambenu zgradu, Yui Hanasaka uobičajeno posjećuje pozdrave svog susjeda. Kad sazna da je on viši razred na sveučilištu koje želi pohađati, traži njegovu pomoć da položi svoje prijemne ispite. U međuvremenu Natsuki Momohara odluči posjetiti starijeg brata koji živi sam u stanu u Tokiju. Na drugim mjestima, ambiciozna pjevačica Moka Aoshima okuplja se sa svojim prijateljem iz djetinjstva, koji je nadareni romanopisac.

Tri priče, iako naizgled nepovezane, sadrže istu bit: žice sudbine povezati će one koji dijele istu sudbinu, a ne treba gledati dalje od jedne apartmanske sobe.

Onihei

Studio M2
13 epizode · TV Completed 鬼平
7.31

Oštrice “Đavola” sa zadatkom da unište zla koja prijete mirnom Edu! Heizou Hasegawa, podržavajući ulogu glavnog oficira koji štiti od kriminala i paljevine! 1783., u srcu ere Tenmei, Hasegawa je obnašao funkciju glavnog direktora odjela zaduženog za održavanje sigurnosti u regiji, suzbijajući najpodlije kradljivce i kriminalce, pojedinca kojeg se u velikoj mjeri bojao, poznatog kao Vrag Heizou …

Scum’s Wish

Lerche
12 epizode · TV Completed Kuzu no Honkai
7.15
Za spoljašnji svet, Hanabi Jasuraoka i Mugi Avaja su savršen par. Ali zapravo, oni samo dele istu bol: oboje su zaljubljeni u one sa kojima ne mogu da budu. Hanabi je oduvek volela svog prijatelja iz detinjstva – Narumija Kanaija, te se prijatno iznenadi kad sazna da je on njen novi razredni starešina. Međutim, nastavnica muzičkog – Akane Minagava, brzo ga je ugrabila te je njihova veza, na Hanabinu žalost, počela da cveta. Mugi je podučavao Akane u srednjoj školi i od tada je zaljubljen u nju. Slučajnim susretom u hodniku susreće Hanabi. Kako ove dve usamljene duše provode sve više vremena zajedno, odlučuju da koriste jedno drugo kao zamenu za onoga koga istinski vole, dele fizičku intimnost jedno sa drugim kako bi sprečili svoju usamljenost.

Youjo Senki

Nut
12 epizode · TV Completed 幼女戦記
8.03

Tanja Degurechaff je mlada vojnica zloglasna prema predatorskoj nemilosrdnosti i neobičnoj, taktičkoj spretnosti, stekavši  nadimak „Rajski ravo“. Ispod njenog bezazlenog izgleda, međutim, leži duša čoveka koji je izazvao Biće Ks, samoproglašenog Boga, u bitku murdrosti – što je rezultiralo njegovom reinkarnacijom kao devojčice u svet magičnog rata. Hellbent prkoseći, Tanja odlučuje da se popne u redove vojske svoje zemlje dok polako zaranja u svetski rat, dok se samo biće Ks pokazalo kao najjača prepreka u ponovnom stvaranju mirnog života koji je nekada poznavala. Ali njene pronicljive akcije i borbena inicijativa imaju neželjeni sporedni efekat: pokrećući moćno Carstvo da postane jedna od najmoćnijih nacija u istoriji čovečanstva.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano