Nasumično

Psycho-Pass Sezona 2 – Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska Januar 18, 2022 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Psycho-Pass

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Psycho-Pass Sezona 2 – Epizoda 1, gledajte Psycho-Pass Sezona 2 – Epizoda 1. Psycho-Pass Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Psycho-Pass

サイコパス
Ocena 8.39
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2012 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 41

Pravda i njeno sprovođenje su se promenili. U 22. veku Japan primenjuje Sibilski sistem, objektivno sredstvo za određivanje nivoa pretnje svakog građanina ispitivanjem njihovog mentalnog stanja na znakove zločinačke namere, poznat kao njihov psiho-pas. Inspektori se pridržavaju zakona potčinjavanjem, često smrtonosnom silom, bilo koga ko ima i najmanju lošu volju; zajedno sa njima su Izvršitelji, izmučeni Inspektori koji su postali latentni kriminalci, dobili su relativnu slobodu u zamenu za obavljanje prljavih poslova Inspektorata.

U ovaj svet zakoračuje Akane Tsunemori, mlada žena sa iskrenom željom da podržava pravdu. Međutim, dok radi zajedno sa veteranom Enforcerom Shinia Kougami, ubrzo saznaje da presude Sibil Sistem-a nisu tako savršene kao što pretpostavljaju kolege inspektori. Sa svime što je znala, okrenutog na glavu, Akane se bori sa pitanjem šta je u stvari pravda i da li se može podržati upotrebom sistema koji je možda već korumpiran.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano