Nasumično

Psycho-Pass Epizoda 10

TV Sub Datum Izlaska Decembar 2, 2020 · ? views · Postavio KurooLord · Serije Psycho-Pass

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Psycho-Pass Epizoda 10, Watch Psycho-Pass Epizoda 10, don't forget to click on the like and share button. Anime Psycho-Pass always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Makishima i Senguji započeli su lov koristeći Akaneinog prijatelja Iuki-a kao mamac da namame Kogami-ja u napuštenu stanicu podzemne železnice. Po ulasku u stanicu, Kogami otkriva Iukija u železničkom vagonu i gubi kontakt sa Akaneom; njih dvojica moraju da izbegnu Sengujija i njegove pseće dronove kako znatiželjni Makišima primećuje odozgo. Ginoza grdi Akanea jer je pustio Kogamija da ide sam, ali Masaoka ga kažnjava zbog postupanja s njom. U međuvremenu, Makishima namešta lov kako bi Kogami pružio priliku da stvori transponder koji radi, i kao rezultat toga, Kogami uspostavlja kontakt sa grupom napolju i oni ulaze za njim.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano