Nasumično

Psycho-Pass Epizoda 8

TV Sub Datum Izlaska Decembar 2, 2020 · ? views · Postavio KurooLord · Serije Psycho-Pass

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Psycho-Pass Epizoda 8, Watch Psycho-Pass Epizoda 8, don't forget to click on the like and share button. Anime Psycho-Pass always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Svojim veštinama profilisanja, Kogami utvrđuje da ubica devojčica nije isti ubica iz nerešenog slučaja pre mnogo godina; on objašnjava da nedavnim ubistvima nedostaje „originalnosti“ i istakao socijalni komentar prethodnih ubistava. Kada on i Akane shvate da je krivac jedan od učenika, oni pronađu Rikako – koja pobegne kada jedan od nastavnika zaustavi Kogami-jevu da je pogubi. Dok Izvršitelji pokušavaju da pronađu njene tajne rute i skrovišta, Rikako beži – ali ne pre nego što svi otkriju njeno najnovije stvaranje. Makishima zove Rikako da joj kaže da je razočarana i da je Senguji raspolaga. U međuvremenu, Kogami uzima oštećenu audio datoteku koju je namerno ostavio Makishima. Zbog neuspeha Rikaka, Makishima razvija interesovanje za Kogami.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano